STOPPER SMERTERNE DIG? Manden, der hjælper mig her er Christian Simonsen. Han er muskuloskeletal fysioterapeut, og den dygtigste, jeg har været hos. Han har fjernet et problem, jeg har døjet med i mange år, på 3 behandlinger.

Jeg har været til et utal af behandlinger – uden at opleve nogen form for bedring. Måske fordi de var så detaljeorienterede, at mange glemte at se på det åbentlyse. Både HPV vaccine, kost, træning, sødemidler, medicininduceret hovedpine har været oppe at vende. Jeg har døjet med hovedpine i mange år, og jeg har egentlig aldrig tænkt over at det var unormalt at have hovedpine dagligt. Det er lidt blevet en del af min identitet. Så da Christian helt sikkert sagde: “det kan jeg fjerne på en 3-4 behandlinger”, tænkte jeg hare “jaja, det gør du bare..”.
Det helt åbentlyse er jo selvfølgelig, at jeg sidder med nakken bøjet ned mod en skærm 10 timer dagligt. Og når jeg ikke arbejder, kigger jeg ned i min mobil. Det her cervikogen hovedpine, der kommer fra nakken – og det kunne sagtens fikses. Og det gjorde han så. Ved at mobilisere og manipulere.
Efter 3 behandlinger har jeg ikke haft hovedpine i en måned nu. Og det er det vildeste for en, der har gået rundt med smertestillende i lommen de seneste 8 år – og konstant er forberedt på at den kommer (hvilket måske også kan resultere i, at den faktisk gør).
Jeg var klar på at komme ind til en, der satte en masse restriktioner op. Der var ingenting. Jeg fik et par hjemmeøvelser, der var overskuelige – og de få gange, jeg har fået hovedpine efter vi startede behandlingen, har jeg kunne fjerne det med dem. Jeg kan næsten ikke beskrive, hvor befriende det er, ikke at skulle aflyse planer konstant, blive irriteret over de mindste ting, som høje lyde, lys eller varme. Der er ikke restriktioner. Til gengæld er der videnskab og fakta.
Jeg er taknemmelig for, at jeg ikke er hæmmet af hovedpiner længere. Hvis du mangler en, der ved hvad han laver, så får Christian Simonsen min største anbefaling. For helt ærligt, så vil jeg altså hellere have en evidensbaseret forklaring, end mærkelige dråber. Se bare hvor glad jeg blev, da jeg fik at vide, jeg måtte træne lige det jeg ville – øve muscle ups.
– Linnea

Professionel hjælp og kyndig vejledning. Jeg vil anbefale alle, der har haft problemer med hovedpine at prøve denne behandling. Selv min neurolog var begejstret for den smertebehandling jeg har fået ved Vejgård fys. Tusind tak for hjælpen. Jeg kommer helt sikkert igen næste gang

– Anne

Jeg har nu i mere end 6 år lidt af kronisk hovedpine og smerter i nakken. Jeg har været ved alle tænkelige behandlere, lige fra fysioterapeuter, kiropraktorer, sygehus og akupunktører. Intet har virket og jeg var ved at miste håbet. Uden det store håb om bedring, kontaktede jeg klinikken.

Jeg fik en utrolig grundig og meget professionel undersøgelse. Christian spurgte ind til alt muligt, som jeg i starten ikke forstod kunne have relevans. Men efter en time med spørgsmål og en masse undersøgelser af min nakke og ryg sagde han at hovedpinen stammede fra nogle af de øverste nakkehvirvler, som vist nok ikke bevægede sig som de skulle.

Han lavede nogle vrid og noget ting som skulle få nakken til at bevæge sig igen. Jeg gik derfra med nogle hjemmebehandlingsøvelser og en stor tvivl på om det virkelig ville hjælpe. Men allerede dagen efter var min hovedpine mindre end jeg kan huske den har været de sidste 6 år. Efter 4 behandlinger er jeg nu fri for hovedpine på 2. måned. Jeg har fået redskaber til at dæmpe smerterne, hvis de skulle komme igen.

Jeg kan simpelthen ikke anbefale dette sted nok. Jeg er lykkelig, men også en smule sur. Sur over at jeg er blevet pisket rundt i hele systemet i så mange år og brugt så meget energi på at have ondt, når det kunne løses så ”let”.

Så mine varmeste anbefalinger.

– Kasper