Christian Simonsen, PgDipHScMPT

Christian Dyrbye Simonsen har taget sin bachelor i fysioterapi fra University College Nordjylland. Siden da har han taget omfattende postgraduate kursusarbejde indenfor forskellige manuelle behandlingsmetoder og træningsterapi. I år 2015 færdiggjorde han kursus rækken i Mulligan metoden og erhvervede sig herved titlen ‘Certified Mulligan practitioner og senest i år 2017 færdiggjorde han en 1 årig specialiserings uddannelse i muskuloskeletal fysioterapi med titlen ‘Postgraduate diploma in health science in musculoskeletal physiotherapy’, fra Auckland University of Technology i New Zealand – en titel som kun meget få danske fysioterapeuter er i besiddelse af.

Christian startede sin professionelle karriere som praktiserende fysioterapeut som en del af sportsklinikken samt det ortopædiske område på Aalborg Universitetshospital. I forbindelse med arbejdet på universitetshospitalet var han involveret i udredning og behandling af ortopædiske patienter efter komplekse skader og kirurgiske procedurer. Efter at have praktiseret som fysioterapeut på sygehuset i ca. halvandet år, fik han nyt job som muskuloskeletal fysioterapeut i primær sektoren på en klinik. Han har siden da praktiseret på klinik, kun afbrudt af år 2017, hvor han tog sin specialiseringsuddannelse i New Zealand.

Christian har igennem mange år været ivrig sportsmand indenfor både kampsport og styrkeløft. I mere end fem år har han modtaget coaching fra tidligere landsholdsstyrkeløftere i hvordan man maksimerer performance i disciplinerne squat, dødløft og bænkpres. Christian er på baggrund hans uddannelse og praktiske erfaring ikke kun i stand til effektivt at behandle mhp. at få den enkelte til at blive smertefri og genvinde tabt funktion men også i stand til at bygge bro til at opnå optimal performance.

BOOK TID HOS CHRISTIAN

Kontakt os i dag

Ring til os
33 60 25 05

Send en e-mail til os
mail@smerteoghovedpine.dk

Ring til os
33 60 25 05

Send en e-mail til os
mail@smerteoghovedpine.dk